cv ketel Alkmaar

CV Ketel Alkmaar

Tijdens de wintermaanden, en ook in de lente en herfst is het van groot belang dat uw cv-ketel naar behoren werkt. Om ervoor te zorgen dat er geen storing ontstaat, adviseren wij dan ook om minimaal eens per jaar de cv-ketel van onderhoud te voorzien. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat vrijwel elke verwarmingsketel na ongeveer 12-15 jaar een verminderd rendement heeft en een grotere kans op problemen. Door regelmatig onderhoud voorkomt u problemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een onderhoudscontract? Wij helpen u graag.

Bent u op zoek naar een erkend vakman uit Alkmaar die u kan helpen bij de installatie van een nieuwe HR ketel of het onderhoud van uw huidige model? Bel dan naar 088 444 7649, wij helpen u graag!

Centrale verwarming

cv ketel monteur Alkmaar

Er bestaat bij onze klanten uit Alkmaar soms enige verwarring over de werking van de cv-ketel. Dit is simpel uit te leggen: CV staat voor centrale verwarming. Dat betekent dat de cv-ketel zorgt voor het verwarmen van de verwarming. Wilt u graag dat de verwarmingsketel ook het warm water van uw douche en kranen verzorgt? Dan moet u kiezen voor een combiketel. Een combiketel is kleiner, en de installatie relatief eenvoudig. Bent u benieuwd naar het verschil in rendement tussen een CV-ketel en combiketel? Vul dan uw vragen op ons contactformulier in. De specialisten van C.B.K. Cls zijn u met alle plezier van dienst.

24 uur service

24-uurs spoedservice

Wanneer uw cv-ketel in storing raakt, dan begrijpen wij dat u zo spoedig mogelijk wilt worden geholpen door een erkend monteur. Wij hebben daarom een 24uurs reparatie- en onderhoudsservice ingezet. Dit betekent dat er ongeacht het uur of de dag altijd een monteur uit Alkmaar bij u in de buurt actief is, en welke binnen het uur bij u op de stoep kan staan. Onze 24uurs service is dag en nacht bereikbaar via 088 444 7649. Onze monteurs zullen spoedig het probleem verhelpen of een tijdelijke oplossing bieden. Indien nodig komen zij de volgende dag terug om de reparatie volledig af te handelen.

Gratis offertes vergelijken

Diverse merken

cv ketel keurmerken

Snel een monteur ter plaatse

Omdat wij werken met een netwerk van specialisten in Alkmaar kunnen wij garanderen dat er bij spoed altijd een monteur binnen het uur bij u kan zijn. Het gaat dan om spoedklussen als een lekkende cv-ketel of een probleem met de radiatoren waardoor u al een tijd zonder verwarming zit. Spoedklussen kunt u het beste doorbellen via telefoonnummer 088 444 7649. Zo weet u zeker dat u direct contact hebt met een erkend monteur. Wij garanderen dat al onze monteurs een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied, en uitstekende gediplomeerd zijn. Ze zijn u dan ook altijd snel en vakkundig van dienst.

Installatie nieuwe cv ketels

De installatie van een nieuwe HR ketel is een klus die u het beste kunt overlaten aan een erkend monteur. Zeker wanneer u op dit moment nog gebruik maakt van een VR verwarmingsketel, dan zal er bij de nieuwe installatie een aanzienlijke verbouwing nodig zijn. De afgelopen jaren zijn de Europese regels namelijk sterk aangescherpt in verband met duurzaamheid. Door een erkend vakman van C.B.K. Cls de installatie te laten uitvoeren voorkomt u dat er problemen ontstaan met onder andere de rookgasafvoer. Wij kunnen u desgewenst meer informatie geven over de nieuwe Europese Regelgeving waar alle (nieuwe) verwarmingsinstallaties aan moeten voldoen.

Onderhoud en reparatie

Wij hebben al aangegeven dat het mogelijk is om een monteur uit ons netwerk in Alkmaar in te schakelen voor het uitvoeren van het onderhoud, middels een eenmalige afspraak of via een onderhoudscontract. Door voldoende aandacht te besteden aan het onderhoud zal een storing grotendeels voorkomen worden. Desondanks kan het gebeuren dat er een reparatie nodig is om de kwaliteit en levensduur te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een reparatie van het expansievat of het verhelpen van een storing aan de warmtewisselaar. Ook hierbij zijn wij u met alle plezier van dienst. Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor de meeste reparaties.

Direct contact: 088 444 7649

Wilt u graag direct in contact komen met een ervaren monteur van C.B.K. Cls? Hebt u een vraag over het verschil tussen een VR en HR verwarmingsketel? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het afsluiten van een onderhoudscontract? Aarzel dan niet om vandaag nog te bellen met 088 444 7649! Onze medewerkers staan u graag te woord. Stelt u uw vragen liever schriftelijk? Ook dat is mogelijk. Vul dan ons contactformulier nauwkeurig in. Wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig of sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte toe die u zelf met andere kunt vergelijken op basis van prijzen en aanbod.

Storing verhelpen

CV-ketel kapot Alkmaar

Is er storing bij uw cv-ketel, dan zijn er verschillende dingen die u eerst kunt doen voordat u contact opneemt met een monteur. Kijk ten eerste of de installatie moet worden bijgevuld, of dat de radiatoren moeten worden ontlucht. Is dit niet het geval? Dan kunt u nog kijken of er een probleem is met de waakvlam of met de watertoevoer. Hebt u er alles aan gedaan om zelf de storing te verhelpen? Stel u dan in verbinding met een specialist uit ons netwerk in Alkmaar. Deze zal u snel en vakkundig van dienst zijn, en de nodige reparatie uitvoeren.

Onderhoudscontract

CV ketel onderhoud Alkmaar

Om de levensduur van de installatie te verlengen is het van belang dat u het benodigde onderhoud uitvoert. Het onderhoud dat u zelf kunt uitvoeren is onder andere het bijvullen van de cv-ketel en het ontluchten van de radiatoren. Daarnaast adviseren wij om periodiek een erkend monteur in te schakelen voor het grotere onderhoud. Bij C.B.K. Cls sluiten wij graag samen met een u een onderhoudscontract af. Met een onderhoudscontract reguleert u het benodigde onderhoud en behoudt u tevens de fabrieksgarantie van het apparaat.

Levensduur

Centrale verwarmingsketel Alkmaar

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Alkmaar de vraag naar de gemiddelde levensduur van een cv-ketel. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde levensduur van een verwarmingsinstallatie ongeveer 12 jaar is. Hoewel het mogelijk is dat de installatie na deze periode nog steeds werkt, zal het rendement een stuk lager zijn. Dit betekent dat er meer gas nodig is om uw woning te verwarmen. Door de installatie te vervangen bespaart u niet alleen op uw stookkosten, maar zorgt u er tevens door dat het verbruik van fossiele brandstoffen beperkt blijft.

Nadat ik thuis was gekomen van werk merkte ik dat het erg koud was in huis. CV-ketel kapot! Op internet de centrale verwarming expert van deze site gevonden. Snel geholpen tegen een scherpe prijs! A. Flokstra – Alkmaar.