cv ketel Den Hoorn

CV Ketel Den Hoorn

Woont u in Den Hoorn en hebt u een monteur nodig voor uw CV ketel? De Centrale uit Den Hoorn staat graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden zoals installatie, onderhoud en reparatie van uw HR en CV ketel. We beschikken over professionele vakmannen uit Den Hoorn die u graag helpen met advies en werkzaamheden aan uw CV ketel. Wij zijn te bereiken via 088 444 7658. Een monteur is zo snel mogelijk bij u.

De Centrale beschikt over een 24 uur service voor alle dagen in de week. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Telefonisch of via onze website kunt u een informatie aanvraag doen. U ontvangt de informatie zo snel mogelijk.

Contact

Centrale verwarming

Centrale verwarming installatie

Een CV ketel is een belangrijk onderdeel van leefomgeving. Wanneer deze defect is, merkt u pas hoe vervelend het is wanneer deze niet (juist) werkt. Periodiek onderhoud en snelle reparatie is belangrijk. De Centrale helpt u graag snel en professioneel.

24 uur service

24 uur service

We beschikken over een 24 uur service. Wat inhoudt dat we alle dagen in de week, dag en nacht klaarstaan. Heeft uw CV ketel per direct een reparatie nodig? Wij helpen u graag. U kunt onze monteurs bereiken via 088 444 7658.

Onderhoudscontract

CV ketel onderhoudscontract Den Hoorn

Periodiek onderhoud van uw CV ketel is een belangrijk aandachtspunt voor een optimale werking. De Centrale biedt u graag een onderhoudscontract aan. Zo bent u verzekerd van een optimale CV ketel en bespaart u op reparatiekosten.

Contactformulier

  Naam (*)

  Adres (*)


  Postcode (*)


  Woonplaats (*)


  Telefoonnummer (*)


  Uw emailadres (*)


  Omschrijving opdracht (*)  Diverse merken

  cv ketel merken

  Snel een monteur ter plaatse

  Bij De Centrale is een monteur snel ter plaatse in Den Hoorn. Wij bieden u 24 uur service (088 444 7658), een onderhoudscontract en advies voor verschillende soorten CV ketels. U kunt De Centrale voor verschillende werkzaamheden inzetten. Hierbij een kort overzicht:

  • Professionele installatie
  • Secuur onderhoud
  • Vakkundige reparatie
  • Informeren en adviseren
  • Afsluiten van een onderhoudscontract
  • Zowel voor uw CV ketel als HR ketel

  Installatie

  Uw verwarming wordt veel gebruikt en heeft een belangrijke positie in uw leefomgeving genomen. Wat gebeurt er als uw ketel niet meer werkt? Geen verwarming, warm water etc., een onwenselijke situatie. Dit kunt u voorkomen door de installatie en het onderhouden professioneel te laten uitvoeren. De Centrale in Den Hoorn verzorgd dit graag voor u. Zo bent u zeker van warmte in huis.

  Onderhoud en reparatie

  Onderhoud van uw ketel kunt u makkelijk uitbesteden door middel van een onderhoudscontract. Zo bent u zeker van periodiek onderhoud en bespaart u reparatiekosten. Mocht een reparatie onverhoopt nodig zijn, kan onze vakman uit Den Hoorn dit ook oplossen.

  Direct contact: 088 444 7658

  Wilt u direct contact? Dat kan via 088 444 7658. Een vakkundige monteur kan in Den Hoorn meteen naar u toegezonden worden. Het is ook mogelijk om eerst informatie aan te vragen. Hiervoor kunt u ons aanvraagformulier gebruiken. U ontvangt gratis en vrijblijvend informatie en advies voor uw CV. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mijn CV ketel werkte niet meer en plotseling zat ik opgescheept met een koud huis. Gelukkig konden de vakmannen van De Centrale me direct helpen met een reparatie en een onderhoudscontract, zodat ik weer kon genieten van mijn verwarming. F. Berends – Den Hoorn.