CV ketel merken

Er bestaan vele soorten merken CV ketels. Elk merk heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en voor- en nadelen. De prijzen verschillen per CV ketel ook natuurlijk. Welke CV-ketel of combiketel in uw situatie het meest geschikt is, is mede afhankelijk van het functionele gebruik en uw bestedingsruimte. Hieronder hebben wij een aantal bekende CV ketel merken voor u opgesomd. Wij hebben een zo compleet mogelijk beeld van de diverse merken opgesomd. Mocht het betreffende maar waar u naar op zoek bent er onverhoopt niet tussen staan vult u dan gerust het contactformulier in. Wij staan altijd voor u klaar indien u vragen heeft!

Vaillant

Vaillant CV-ketel merkenVaillant is opgericht in 1874 en is een Duitse onderneming. Na jaren is het uitgegroeid tot een toonaangevend wereldleverancier. Vaillant werd in 2001 overgenomen door Hepworth Group, de naam is toen veranderd naar Vaillant Group. Vaillant Group is tegenwoordig de leidende producent van verwarmingstechnologie in Europa. Ze hebben er altijd al naar gestreefd producten op de markt te brengen met steeds meer comfort en rendement. Vaillant Group heeft medewerkers in dienst die de juiste mentaliteit beschikken op het gebied van duurzaamheid en vakmanschap.

Intergas

Intergas CV-ketelIntergas is actief op het gebied van de ontwikkeling van hoogwaardige verwarming. Het bedrijf bestaat al ruim 50 jaar en produceert vanaf het begin al verwarmingsketels met een hoogrendement. In de producten die Intergas levert zit een eigen gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Dat zorgt ervoor dat het warmteverlies zo min mogelijk wordt. De HR ketels van Intergas zijn niet alleen energiezuinig, maar het onderhouden ervan is ook erg makkelijk. In 2013 is Intergas als ‘Beste uit de test’ gekomen en de producten van Intergas hebben een gaskeurmilieulabel.

ATAG

ATAG CV-ketelATAG werd opzet in 1948, na succes groeide het en veranderde zijn naam in ATAG Holding NV en hieronder vielen meerdere dochterondernemingen. De dochterondernemingen die eronder vielen werden later verkocht of afgesloten. Nadat het verkocht werd ging ATAG verder met de naam ATAG Heating Group BV. De verwarmingsproducten die ze produceren zijn van zeer goede kwaliteit en erg betrouwbaar. Daardoor hebben ze in 2012 de VSK Award gewonnen met de MultiGasketel.

Ferroli Nederland

Ferroli CV-ketel merkDoor de heer A.G.P. Oomens is in 1954 AGPO BV opgericht. Door de ontdekking van de gasgestookte CV ketel is het succes begonnen. Later werd de HR ketel ontwikkeld. Hierna werd het installatiebedrijf overgenomen door Gruppo Ferroli. In 2009 werd de naam nogmaals veranderd, sindsdien is heet het bedrijf officieel Ferroli Nederland. Er maken wel ruim 1 miljoen Nederlanders gebruik van hun producten. Ferroli Nederland wil zoveel mogelijk nieuwe technologische concepten op de markt zetten, hierbij kunt u denken aan duurzame ventilatiesystemen & zonlichtsystemen.

AWB

AWB CV-ketelIn 1934 is het bedrijf opgericht door Herman Thiel. AWB staat voor Apparatenfabriek Warmte Bouw. Het installatiebedrijf produceerde ketels, in 1953 waren dat eerst ketels in de vorm van olieketels. In 1963 werd de eerste gasgestookte ketel ontwikkeld en twee jaar later ook de moederhaard. De moederhaard ziet u tegenwoordig nog steeds in huiskamers. In 1994 kreeg de ThermoMaster de titel ‘Beste Koop’ door de Concumentenbond. AWB streeft altijd nog de beste prijs-kwaliteitverhouding na.

Gratis offertes vergelijken

Benieuwd naar de mogelijkheden? De Centrale informeer u graag en kosteloos over de diverse merken en prijzen. Vilt u gerust het contactformulier in.