Onderhoud

Om langer van uw CV-ketel te kunnen genieten, is het verstandig om deze zo nu en dan na te laten kijken en onderhoud te plegen. Schakel hiervoor altijd een deskundig installatiebedrijf in zodat u bent verzekerd van goede service. Zo geniet u zonder zorgen van uw verwarming tijdens de koude wintermaanden!

Waarom jaarlijkse onderhoud?

Onderhoud aan uw CV-ketel is erg belangrijk, zowel voor uw veiligheid als voor uw portemonnee. Wanneer het apparaat niet meer schoon is, produceert deze minder efficiënt warmte. Daardoor kunnen de stookkosten hoger uitvallen. Naast dat de ketel wordt schoongemaakt, wordt er ook gecontroleerd of er geen schadelijke gassen vrijkomen. Mocht de ketel gebreken vertonen, dan worden deze gerepareerd. U voorkomt hiermee dat de CV kapot gaat en u een nieuwe moet aanschaffen.

Onderhoudscontract

Bij de installatie van uw CV-ketel, kan vaak worden gekozen voor een onderhoudscontract. Dat houdt in dat de installateur jaarlijks langskomt om de ketel te controleren en onderhoud te plegen. De voordelen hiervan zijn dat uw ketel langer meegaat en u precies weet wat u jaarlijks kwijt bent aan onderhoud. Bovendien hebben de installateurs de beste kennis van de CV-ketel die zij zelf hebben geplaatst. Vaak zijn ze ook dag en nacht te bereiken in geval van een storing, waardoor u altijd snel wordt geholpen.

Informatie of offerte aanvraag?

Als u wilt weten of een onderhoudscontract ook iets voor u is, neem dan contact op met de specialisten van CV Ketel Centrale. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden zodat u het beste onderhoud krijgt.

Gratis offertes vergelijken