CV Ketel Centrale telefoonnummer

Installatie

Als u een nieuwe CV-ketel installatie overweegt, doet u er goed aan om contact op te nemen met een professioneel installatiebedrijf. Zij beschikken over de kennis om u te voorzien van een goed advies. Zo weet u zeker dat u een CV-ketel laat installeren die het beste past bij uw woning!

Verschillende soorten CV-ketels

Er zijn diverse soorten ketels op de markt. Zo kunt u kiezen uit de traditionele CV-ketel, een combiketel of een HR-ketel. Elke ketel is te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Bovendien variëren ze in energiezuinigheid. Laat u daarom goed adviseren!

Kosten van de installatie van een CV-ketel

De kosten die de installatie van een nieuwe CV-ketel met zich meebrengt, hangt af van veel factoren. Zo speelt in de eerste plaats mee voor welk type ketel u gaat. Wilt u een gewone CV, een combiketel of een HR-ketel? En voor welk merk gaat u? Ook hierin variëren de prijzen. Daarnaast is het belangrijk om te berekenen hoe groot het oppervlak is dat u wilt verwarmen. Zo weet u welke capaciteit u nodig heeft. Als laatste moet u bepalen hoeveel radiatoren er moeten worden geplaatst om het huis op de gewenste temperatuur te krijgen.

Offerte op maat

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, is het verstandig om contact op te nemen met CV Ketel Centrale. U kunt hier terecht voor informatie en deskundig advies inzake aanschaf en installatie. Ook kunnen zij u voorzien van een gratis offerte op basis van uw wensen en situatie. Zo weet u waar u aan toe bent!

Gratis offertes vergelijken