cv-ketel Hilversum

CV Ketel Hilversum

Bent u van plan om binnenkort uw cv-ketel te vervangen door een exemplaar met een hoger rendement? En bent u op zoek naar ervaren monteur uit Hilversum die u hierbij van dienst kan zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De monteurs van C.B.K. Cls hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied en helpen u dan ook graag met de installatie, reparatie en het onderhoud van uw verwarmingsketel. Wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten? Ook dat is bij ons mogelijk.

Vraag via het contactformulier gemakkelijk en snel naar de voorwaarden en bijbehorende prijzen. Wilt u direct contact? Bel dan naar: 088 444 7649. Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen.

Centrale verwarming

centrale verwarming Hilversum

Met een standaard cv-ketel wordt de centrale verwarming verwarmd. Wanneer u te weinig ruimte hebt voor een cv-ketel en een boiler, dan is het ook een optie om een combiketel te bestellen. Een combiketel kent een gemakkelijk installatie en heeft weinig onderhoud nodig. Wel adviseren wij om een monteur in te schakelen voor de installatie, om problemen op de lange termijn te voorkomen. Overweegt u om de centrale verwarming te vervangen door een vloerverwarming? Dan zijn er heel wat aanpassingen in huis nodig. De monteur uit Hilversum kan u hierover van meer informatie voorzien.

24 uur service

cv-ketel service

Wanneer er een storing ontstaat in de cv-ketel, dan wilt u natuurlijk zo spoedig mogelijk worden geholpen door een erkend monteur. Wij hebben daarom een 24uurs verwarmingservice in het leven geroepen. Deze service is via telefoonnummer 088 444 7649 op elk uur van de dag en nacht bereikbaar. U krijgt direct een monteur aan de lijn, die indien nodig binnen het uur bij u in Hilversum op de stoep kan staan om een reparatie uit te voeren. Wanneer het niet mogelijk is om de storing direct te repareren dan zorgen wij voor een tijdelijke oplossing, en onze professional komt de volgende dag bij u terug.

Gratis offertes vergelijken

Diverse merken

cv ketel installatie Hilversum

Snel een monteur ter plaatse

Zoals gezegd is het via ons netwerk mogelijk om binnen het uur een monteur bij u in Hilversum op de stoep te hebben, welke de installatie, reparatie of het onderhoud van uw cv-ketel kan uitvoeren. Wij kunnen dit garanderen doordat wij samenwerken met vele specialisten uit de regio. Wanneer u een professional uit ons netwerk inschakelt, dan profiteert u gegarandeerd van de ruime kennis en ervaring die onze vakmannen hebben. De medewerkers van C.B.K. Cls kunnen allen de installatie van vele merken en modellen zonder problemen afhandelen. Uw verwarmingsketel is bij ons dan ook in goede handen! Bel naar 088 444 7649 voor direct contact.

Installatie nieuwe cv ketels

Door een veranderende Europese Wetgeving, is het tegenwoordig niet meer mogelijk om de standaard VR verwarmingsketels aan te schaffen. De hoog rendement (HR) ketel is nu gebruikelijk. Hoewel een HR ketel zorgt voor een besparing van fossiele brandstoffen en zorgt voor lagere energiekosten voor u, kan het zijn dat de installatie extra kosten met zich meebrengt. Een HR ketel vraagt namelijk een speciale installatie, met name op het gebied van de rookgasafvoer. Laat daarom altijd een erkend monteur uit Hilversum de cv-ketel voor u installeren. Zo voorkomt u problemen op de lange termijn. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Onderhoud en reparatie

Een deel van het onderhoud van de cv-ketel kunt u zoals aangegeven zelf uitvoeren. Klussen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld het bijvullen van de verwarmingsketel en het ontluchten van de radiatoren. Door deze klussen zelf af te handelen kan een vakman van C.B.K. Cls die voor het periodieke onderhoud via het onderhoudscontract komt zich focussen op andere zaken. Moet er een reparatie worden uitgevoerd? Ga dan niet zelf aan de slag, hoewel u iets op korte termijn kunt repareren is het mogelijk dat er op de lange termijn grotere problemen ontstaan. Vraag via het webformulier naar de voorwaarden en kosten voor reparatie en onderhoud.

Direct contact: 088 444 7649

Bent u op zoek naar een ervaren monteur uit Hilversum? Dan bent u bij de verwarmingsservice van C.B.K. Cls aan het juiste adres. Onze specialisten hebben een ruime ervaring met het onderhoud, de reparatie en installatie van menig cv-ketel. Zij kunnen u snel helpen bij een storing of u van advies dienen over het kiezen van een nieuwe verwarmingsinstallatie. Wilt u graag direct in contact komen met één van onze professionals? Bel dan naar 088 444 7649. U wordt direct te woord gestaan. Stelt u uw vragen liever schriftelijk? Vul dan ons contactformulier in, en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Wij helpen u graag verder!

Storing verhelpen

Verwarmingsmonteur Hilversum

Voor het verhelpen van een storing in de cv-ketel hoeft niet perse een verwarmingsmonteur te worden ingeschakeld. Het is in veel gevallen mogelijk om hier zelf een oplossing voor te vinden. Kijk ten eerste of de waakvlam nog aan is, en reset eventueel het hele apparaat. Daarnaast raden wij aan om te kijken naar de mate van waterdruk en adviseren wij om de radiatoren te ontluchten. Heeft dit alles geen effect? Dan bevindt de storing zich waarschijnlijk in het apparaat, en is de hulp van een vakman nodig. Bel naar 088 444 7649 voor direct hulp bij een storing of vul het contactformulier in.

Onderhoudscontract

CV onderhoudscontract Hilversum

Om de levensduur van de HR ketel te optimaliseren is een regelmatig onderhoud noodzakelijk. Een deel van dit onderhoud kunt u zelf gemakkelijk uitvoeren, een ander deel kunt u het beste overlaten aan een monteur. Zo zal een verwarmingsspecialist uit Hilversum kijken naar de diverse onderdelen van de cv-ketel en kan hij direct een nodige reparatie afhandelen. Om het onderhoud te reguleren is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract behoudt u de fabrieksgarantie en hoeft u minder te betalen voor het onderhoud.

Levensduur

cv ketel onderhoud

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Hilversum de vraag wat de verwachte levensduur is van hun cv-ketel. Hierop is lastig een antwoord te geven. Over het algemeen houden wij de stelregel aan dat elke verwarmingsinstallatie minimaal 12 jaar meegaat, voordat u deze moet vervangen. Een cv-ketel kan echter veel langer meegaan dan deze 12 jaar. Wat wel zo is, is dat het rendement van de installatie langzaam zal verminderen, waardoor u steeds hogere energiekosten hebt. Om het verbruik van fossiele brandstoffen enigszins te besparen adviseren wij dan ook om niet te lang uw oude cv-ketel nog te gebruiken.

De cv-ketel monteur van C.B.K. Cls is mijn held! Ik zat met mijn handen in het haar toen de verwarming het niet meer deed. Snel online gekeken en op deze website terecht gekomen. Dankzij de snelle service, kon ik weer genieten van een warm huis. Anne Jakobs uit Hilversum.